Jul 22, 2009

Seminggu di koperasi PUO

barang2 di dalam koperasi a.k.a stor
aku la alif affandi =D
kak dayah
kak leen
jan
jan
from right - kak leen, jan
from left - jan, jan
from right - jan, jan
from left - kak bella, jan, jan
sempena cuti sem aku yg panjang dan lebar ni, aku tlah ambil kesempatan dgn membuat kerja amal di koperasi poli aku. aku dpt job ni pn melalui kakak senior aku, kak leen. dia offer kat aku dan aku pn offer kat member2 aku ( jan n jan - u know who u are ). so kami bertiga dgn tulus dan ikhlas wat la kerja itu. so dgn ini aku sertakan pic2 yg xseberapa ini. aku harap korang enjoy tgk pic2 ini.. bubye
=D
.

Jul 19, 2009

Kelab Kipas Man Utd

i like ' e ' hehehe

Malaysia bertuah???

ye.. Malaysia bertuah sgt2 sbb Man Utd akn lwn pasukan malaysia buat kali ke2. tp npe ek??? umum dh mngetahui yg di Indonesia tlah blaku kejadian yg tak diingini so tok pastikan keselamatan team MU, sir alex membatalkan perlawanan MU dgn Indonesia. jd, tok menggantikan perlawanan itu, MU akn berentap dgn anak buah K.Rajagopal.. bgs3.. dgn ini aku sertakan artikel dr utusan malaysia KUALA LUMPUR - Manchester United, semalam menolak rayuan Indonesia untuk mempertimbangkan semula keputusan membatalkan perlawanan di Jakarta. Kelab terkemuka England itu menyatakan mereka bertanggungjawab untuk memastikan keselamatan para pemain. Juara Liga Perdana England itu dijadualkan bertemu pasukan All-Star Indonesia hari ini tetapi terpaksa menarik diri selepas berlakunya serangan bom di sebuah hotel di Jakarta. Hotel tersebut merupakan tempat penginapan bagi pasukan ternama England itu apabila tiba di Indonesia. aku harap malaysia dpt kalahkn MU. insyaallah =D

Jul 18, 2009

Malaysia vs Man Utd

hehehe..membosankan n membanggakan..
itu yg dpt aku bgtau ttg perasaan aku bile tgk match malaysia n man utd. aku ingt man utd akan maen spt dlm EPL tp hampeh. dieorg maen santai n relax je. aku tau la dieorg lwn team yg berada di ranking 160 (kot.ak xpasti) tp jgn la maen2. aku sbg fan MU sgt2 kecewa :( match td MU just menang 3 - 2 je.aku ingtkn 5-0. huhu.. tp sbg rakyat MALAYSIA, ak bangga dgn performance malaysia td. sgt2 menakjubkan sbb malaysia dpt score 2gol. bangga2.. tahniah kpd amri yahya sbb score 2gol td (tamak sggh)hehe..
gol paling chantek td gol malaysia yg ke2.. begok pny foster.huhu.. konklusinya, aku puas ati dgn MU n congratulation kt malaysia..
thats all for today lesson ;)
*ini adalah pendapat ak sbg manusia..
peace

Jul 17, 2009

Jul 13, 2009

Kehidupan di alam remaja

skunk ni aku dh 19 thn. aku skunk study kt politeknik ungku omar ( PUO ) n aku amik kos it programming.
before this aku study kt multimedia college KL. aku amik kos mobile n wireless. bg aku kos ni sush gila2
babi la. aku sempat study 1sem je then aku blah g PUO. 1st sem kt MMC aku dpt 2.3 je pointer.huhu.. sedih
gila babi la tp hidup kne teruskn jgk kn kn kn.. so wat mse ni aku anye mmpu taip ni je. later2 aku continue k..
bubye ;)

Permulaan Hidup

hello sume manusia.. my nama is alif asyraf.. im 19 years old.. aku baru nak berkecimpung dlm dunia blog ni.. so aku rase cukup la wat mse ni k.. bubye ;)
My photo
Ipoh, Perak, Malaysia
it's all about my eyes, my ears, my heart and my life..that's it and fullstop